Anotace: Spiritanatomie...
Z čeho se skládá má duše?
z bílých a modrých květů,
z chladného světla Venuše,
z mořské pěny a větru,
z hudby letního deště,
svítání po dlouhé noci,
z nekonečna a ještě
z milosti a z bezmoci,
z touhy a milování,
z drobností a z nadsázky,
z tichého Tvého volání,
porozumění a lásky.