Anotace: Jen tak...
V tajemném snu spatřím z oblohy
rozbřesk probouzení – budoucnost svou.
Mé mysli tep a bosé nohy
zpomalí v běhu, smočené rosou.
Páni nádhera..
16.05.2016 23:45:57 | Mácha
Moc děkuji a zdravím :-)
16.05.2016 23:56:29 | Vamalien
Taková mini a přesto tak pěkná. I obrázek je fajn :)
16.05.2016 22:58:47 | Lioness
Obrázek není můj výtvor - nemám pastelky :-)
16.05.2016 23:57:48 | Vamalien
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?