Anotace: Sví démoni vytváříme sami...
Dnes se opiji - ne vínem,
tiše se směji – ne smíchem
jenom se svým temným stínem,
s démonem vlastním a hříchem.
Dnes se ochladí – ne zimou,
vidím, ale ne očima.
Smutek a bolesti splynou,
ztracený čas už nevnímám.
V tlukotu srdce tak líném
je jednoduchost složitá!
Dnes se opiji – ne vínem,
lepím zrcadla rozbitá…