Anotace: ...není co dodat...
Stojím na divném rozcestí,
které jsem zde nečekala.
Žádná předtucha se zvěstí,
co by mne včas varovala.
Navléká cesta neznámá
kroky, jak perly na šňůru…
Nejsem s tebou ani sama,
nejsem ve snu ani vzhůru.
Nechci únik zoufalý,
hledám jen porozumění.
Ty jsi můj vítr nestálý,
co ve vteřině promění
slunečních paprsků svazky
v mraky, co přináší bouřku.
Není to zkouška lásky…
…jen Tvoje láska na zkoušku…