Anotace: ...
Prý...
Kvetly tam kopretiny
a slunce ohřívalo svahy,
ona ležela tam nahá,
vedle ní on zcela nahý.
Jejich polibky skryté,
ve stínu milosrdných stromů,
k sobě pevně přitisknuti,
laděni na milostnou strunu.
Pod kůži vášeň hnaná doteky,
kdy zbytečná jsou slova,
teď znovu k němu položit se,
chce ona, chtějí oba?
Nejprve slunci, teď měsíci
dát slyšet něžné ááách,
nad ránem v objetí se vzbudit,
přeje si a s rosou na řasách.