Anotace: Odhalíš své...
Odhalíš své tajné skrýše
na tvé bříško čokoláda píše
něžná slůvka lichotivá
do krátkých veršů
očka jasně zářivá
zrychlený tep srdce
v nich studánka hojivá
na dně poklad ukrývá
jsi nádherným skvostem
zámek klíčem odemykáš
dnes chci být tvým hostem
provedeš mě růžovou zahradou?
rozum se nám vytrácí
plujeme spolu na vlnách
na malé loďce houpací
hlasité sténání
ozvěna holých stěn
v prázdné místnosti
série milostných scén
https://www.youtube.com/watch?v=i__PgJX_5eQ&spfreload=1