Z čeho má ty trojky, z dějepisu? ;-))
06.06.2016 19:48:52 | Slav Milo
Spíš mi připadá tvá básnička jako pozvánka na jedinou kávu :D, která se už nezopakuje, než vyznání citů, ale jo, dobrý :D... :)
06.06.2016 17:55:05 | Kubíno
No spíš to byl takový pokus o něco romantického no :)
06.06.2016 17:57:00 | Petr27
Je to hezká básnička. Připomíná mi takovou scénku z filmu ze života :).
Jako určitě bys v dnešní době na nějakou ženskou bytost zapůsobil, když bys jí pochválil její trojky a cpal hned adresu :D :), ale nevím kolik z nich by si to vyložilo jako pokus o vztah, jak tedy sám píšeš :)...
Nemyslím to zle...
Rozesmálo mě to :))
06.06.2016 17:59:25 | Kubíno