TY
Ach Ty ruce
které se ovíjí kolem mých boků
chtěla bych bez Vás udělat
ještě pár svobodných kroků
A Ta ústa
odpusťte, že jsem Vás tolik chtěla
vpíjet se bezostyšně do mého těla
A Ty oči
s barvou posbíranou ze všech vodních toků
ve Vás se ztratit na pár světelných roků...
Přečteno 655x
Tipy 20
Poslední tipující: toyen., Philogyny1, Honza W., Jort, Fany, Ormissia, Móny, bogen, Nikita44, Jan Urban, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)