Tvá slova
Tvá krásná slova opijí mě do němoty
a tvé oči omámí mě do slepoty
chtěl bych, nevím, je to dlouhé
navíc, zjístím, fráze pouhé
rozběhnem se do vinic, do sluných hájů
projedem se kolem koňských stájů
na nic víc nemám talent
než na vytváření tajů
projedem se krajem
tvých hnědých vlasů
někdy mě vklopíš
do úžasu
kolik dní trvá
ta éterická bytost
kolik vteřin
už jen malá pouhá
a má touha
je opilá
Komentáře (0)