...
Než půjdu spát
pár myšlenek o tobě povečeřím
tvými slovy zaplním černé ticho
doteky zahřeji
tvou něhou přikryji
a vzpomínkami na milování se ukolébám ke spánku.
Přečteno 475x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, piťura, Zrzi
Komentáře (1)
Komentujících (1)