Anotace: co mám popisovat? čtěte....
*
svítání zvolna povoluje
dekl noci
světlo ještě ředěné sazemi
(moc si netroufá)
vid jen jedním okem
druhé ještě - nono
hořák už zvedá mléko
(a rohlíky nikde)
asi potkaly sousedku
naposled nám spálila buchty
nepoučitelná
(zháším plamen)
hrnek z plotny
a zdravím pootevřené dveře:
dobrýtro, Jarko!
vypadáš skvě-le...
téhle básni říkám zřetelné ano
16.06.2016 07:48:48 | maryshka
... druhé ještě - nono ... :))* skvělá! říkám si ji si s tebou, boží na přednes:)
14.06.2016 08:25:22 | Ragnell