Anotace: ...
Záříš jako slunce,
jako ta nejjasnější hvězda.
Rozechvěli se mi z Tebe ruce,
tak hlasitě mi tluče srdce.
Tvé jiskřivé a zářivé oči mi podlamují kolena,
před Tebou nemám slov.
Ponořila bych se do voňavého sena,
jsem trošku v obličeji červená.
Při každém pohledu na Tebe se začnu motat,
asi omdlím, chytej mě.
Už budu každou chvíli padat,
když mě chytíš budu Tě navždy milovat.