...
Posílám polibků,
co tvé tělo unese
a pohlazení v místech zakázaných,
posílám ti touhy,
a vše se mi zdá málo,
když necítím tvou vůni
a neslyším tvůj dech.
Přečteno 482x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Jort, Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)