Ráno s tebou...
Anotace: probouzím se ze sna ve tvém náručí.....
Jedna nota
mi spadla do talíře.
Teď se ven
teplou kaší líže..:)
Bude sladká
a líně táhlá--
takové noty mám ráda.
Doprovází ji bzukot včel
co za ní, ke slunci uletěl..
..za tvojí notou!!!-
-co do ucha mi broukáš,
když se po ránu s touhou na mě koukáš...
Přečteno 491x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
Komentáře (0)