Drinky
Anotace: ...na ostrůvku letním...
Drinky léta
v trojím provedení
v prvním láska vzkvétá
druhý touhu mění
třetí možná na konec
pro dobré snění
osvěží retů pec
vásnivého políbení
vydám se na ostrůvek
kde víly pějí
písně tajných lásek
na kamenech pod peřejí
vydám se v dálavy
k majáku světla
kde vlnky semínka odplaví
by květinka zla nerozkvetla
Přečteno 402x
Tipy 3
Poslední tipující: Kubíno, Frr, Fany
Komentáře (1)
Komentujících (1)