Idea
Dala´s mi prsten
Já sevřel ho v dlani
V tu chvíli ráno
Se rozbředl sen
Malovala´s mi na záda
Nožem tajemné znaky
Já nepoznal tehdy
Že za nimi dřímá zrada
Tvrdila´s, že tu věčně budeš
Já neprohlédl lživá slova
Že brzy prchneš – kdo ví kam
Že brzy prchneš
Přečteno 482x
Tipy 2
Poslední tipující: Philogyny1, Fany
Komentáře (1)
Komentujících (1)