Anotace: nejlepší místo světa
Chci sedět v gauči
prohlížet fotky
vzpomínám na ty časy
co byly ještě dobrý
Chci sedět gauči
jen tak se válet
vzpomínat na lidi, na věty,
na zázrak, na náhody.
Chci sedět v gauči
Chci sedět v mém sofá
mohlo by se všechno stát znova
Chci sedět v gauči
a usnout vněm navždy
nebo se probudit
v novém světě
Chci sedět v gauči
a číst si esemesky
tohle dělal bych radši
radši navždy
Chci sedět v gauči
Chci sedět v mém sofá
a všechno zažít znova
Chci sedět v gauči
a chci abys byla tady
a měl jsem tě v náručí
tak prosím dojdi
Chci sedět v gauči
a myslím na tebe
a tvoje jméno volám
z okna do nebe