Anotace: Pára čaje vplula do hudby Schoulená kočka z okna vyhlíží ...
Pára čaje vplula do hudby
Schoulená kočka z okna vyhlíží
Plavou zase myšlenky na časy lepší
Stará gramofonova deska steskem mlčí
Ale nepustils ji
,, Zalij ten čaj ještě’’, praví ta Tvoje
Přikryls dekou tu starou můzu a klimbeš v Bluesu
od Cohena
Jó, to byl tehdá listopad
Listopad tě vykoupal v tónu vonných tyčinek
Ukážes na oblohu prstem
Z hvězd se roní na obloze jelen
Ten Listopad byl jen jeden
Tvá drahá tě krmila medem
Tys nemocen a zamilován ležel
To bylo tehdy, když durové tóny šly už spát
Byl Listopad ...