chtel bych
Chtěl bych
snídat tvé polibky
hladit tvé tělo
zalézt si do deky
jó to by chtělo
svačit tvé pohledy
koukat ti do očí
má na srdce dopady
že radostí poskočí
obědvat tvé doteky
líbat tě na líčko
válet se po roky
říkat ti kočičko
večeřet tvůj chtíč
usínat s tebou
mít k tvému srdci klíč
milovat se s něhou
Přečteno 640x
Tipy 4
Poslední tipující: vlcatko, bogen, Ormissia
Komentáře (7)
Komentujících (3)