Anotace: ...
chladnu jak ploténka sporáku,
bez tvého doteku, hořáku,
a sem tam mě napadá, ne že ne,
jestli tvé objetí ten chlad zažene
jsem jak stůl v opuštěném bytě,
na který sedá prach,
a rozjímám o svojí naivitě
zahřej mě, lásko, mám strach
strach že to nikam nespěje,
že jenom oba marníme čas,
jsem si však vědoma naděje
a vsadila bych si na nás zas
Hezké :-)! . . . a vsadila bych na nás zas a znova - ať otevře se brána andělova - a nikdy nazavře :-).
09.08.2016 06:00:11 | Fany