Anotace: ...
Něžné přání
Po holubici pošlu psaní,
v něm bude prosba, něžné přání,
ať příště tvá noc nekončí…
Já zahleděná do očí,
v kterých se touha probudila
a každým kouskem svého těla,
směla bych tišit její žár.
Znovu bych tebe ochutnala,
ty moji sladkost vychutnal…
Opět tě chci, má krásná lásko,
abys mě líbal, miloval.
Vy jste tak krásně zamilovaná a ten jemuž jsou ta slova určena je asi úplně slepý nebo jen občas? ST :)
04.07.2017 15:31:53 | mirecek
Jéé, to je tak něžné, Dreamy:-):-)
:-)
26.05.2017 16:04:45 | SVĚTLO INSPIRACE
Takové psaní, s vysloveným tajným přáním, pohne i horou.
Bylo by fajn, kdyby na té hoře aspoň stál.
22.08.2016 23:39:27 | VEDz RVAHEs
Zřejmě, pokud se touha neprobudí v obou, ani hora se nehne. Děkuji za milé zastavení :-)
23.08.2016 08:36:20 | Dreamy