Anotace: o touhách mých - tajných . . .
Jestlipak víš, princi
jestlipak víš -
princi můj jediný
o touhách mých
tajných -
než vánek lehký je odnese
a rozfouká všechny po lese -
i s kapkami deště - na tváři
co ve slunci - krátce zazáří -
když cestu svoji hledají
a spojenci moji čekají -
na tebe
princi jediný
jestlipak víš -
princi můj jediný
o lásce mé
horké -
já tančím si na špičkách
a sním o nás při svíčkách -
a ruce mé - něžné perutě
ty najdeš mne - já najdu tě -
zatím večer mne sám opíjí
jen tělo mé tyl ovíjí -
místo tebe
princi jediný
jestlipak víš . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Překrásné dílko něžňoučké,až se mi z toho tají dech.
Možná že Ví a maluje srdce po všech zdech.
31.08.2016 15:50:41 | klaun
Něžná. O naději, o lásce. Asi každá sní o princi na koni bílém. Vidím a slyším Lebedínoje Ózero. A labuť je věrná... ach, bože. Přeji Ti, milá Odetto, Tvého prince, ať se nezakecá, ať Tě pozná. Jsem se zasnila. Děkuji. Krásný den.
31.08.2016 07:54:33 | Iva Husárková