Energie
Anotace: ...pohon pro srdce..
Z vesmírného nekonečna
domova hvězd
přilétá energie věčná
touhu mou svést
zanechat otisky
tanečních kreací
a rozplést provázky
smotané na srdci
Přečteno 408x
Tipy 6
Poslední tipující: Fany, bogen, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)