Anotace: ...
Lásko,...houpej mě v klíně,
ne rychle, jenom tak líně
a prsty vplétej mi do vlasů.
Lásko,...houpej mě v bocích,
pro touhu, pro něžný pocit,
že vzlétla jsem na křídlech
pegasů.
kolébání v poupěti,
v hebce něžném objetí,
to je krásných pocitů,
němě klaun teď stojí tu.
No sláva už se zmohl alespoň na potlesk...
17.09.2016 22:25:28 | klaun
Možná němý, možná ne,
i pohled očí rozvine,
rozhovor dvou v zajetí,
všemocného objetí...:-)
19.09.2016 10:31:58 | Dreamy