Anotace: ..že to nejsi ty
Už dávno vím
že tvůj stín
pro mě nezabije přicházející ráno
Nebudeme mít celou noc
rozpustile rozestláno
A už se neutopím v tvých
očích jezerních
studnách bezedných
S příslibem oázy
která se nenašla
jsi jenom poušť
pochodeň jež vyhasla
Už dávno vím
že nejsi tím
kdo pro mě zhasne slunce
do rudého západu
Nejsi ten
jehož parfém
zůstane mi za nehty
a způsobí v slabinách
mi poločas rozpadu
Báseň parádní, ale ten začátek ten mě dostal ...prostě super!
"Už dávno vím
že tvůj stín
pro mě nezabije přicházející ráno"....
..........to je prostě skvělý...
08.08.2017 22:36:51 | Mácha
Když přestanou vonět dny, tak je třeba popojít, třeba...o cukrárnu dál... :)
20.09.2016 18:22:01 | Philogyny1