dobre rano
Sluneční paprsky
Dolehly na tvá víčka
Sluníčko vychazí
Jiskřivé odlesky
Po otevření očíčka
Na něm se nachází
Vstávej už z pelíšku
Ať nezaspíš celý den
Políbím tě na tvá ústa
Kávu máš v kalíšku
Nespi a žij svůj sen
S tebou nejsou rána pustá
Přečteno 633x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, kejtyyy, jitka.svobodova
Komentáře (3)
Komentujících (3)