Anotace: První báseň co mě napadla proti vlastní vůli. Vůbec se mi nelíbí o čem je. Prostě chtěla ven a tak se sama napsala. Asi jsem objevila Ameriku, že? Myslím tím, takové věci se lidem co píší básně stávají často. Hmm?
Stávají někdy veřejně a někdy potají. Proti mé vůli ti ruce tleskají.
10.10.2016 12:31:46 | klaun