Anotace: Když je něco nudné, ztrácím soustředěnost a odpoutávám se... i včera tomu tak bylo...
*
V nejvyšším patře
tam,
kde říkám Bohu bratře
vedu válku...
gremiálku
v utajené mozku křeči
vnímám bezobsažné řeči
blízek kolapsu
vzpomenu na kapsu
v níž mám stále oblázek
hřebík, cvindu, provázek
uchem ty žvásty
a rukou ty věci
(patřím do kasty
ze vsi kluků přeci)
čas se stočí
zavřu oči
a tak místo gremiálky
jsem vprostřed klukovské války
jak když střelí z praku
přestože jsem v saku...
odstrkuji chlast
zvedám oči včas
abych slyšel hlas
Díky za účast!
já nevím, co je to cvinda :-) taky mi takhle myšlenky (a vzpomínky) utíkají...
18.10.2016 08:58:10 | hledač
Cvinda - Origoš to byl prak na skobičky (nebo papírová fofrdlata), obecně prak jakýkoli
18.10.2016 13:07:48 | aravara
díky za dovzdělání :-)
18.10.2016 15:49:31 | hledač