Anotace: ...
S východem slunce
mezi stébly trav
a mořem kopretin
jde s ním
Na pozdrav
mhouří oči
a protisvětlo z vlasů
kreslí svatozář
na jejich tvář
Jde s ním v propletení těl
a úsměvů
U břehu
klidné řeky
ptají se na své břehy,
ptají se srdce i rozumu,
ptají se
ve jménu přání i něhy
na sumu
času
v duetu hlasů
Chtějí znát,
co musí vzít či dát,
aby byli víc,
než anonymní číslo
nálezů a ztrát ..