Anotace: ...
Ptáš se mě na milování
bez čekání
na odpověď
Sveď mě tedy
tady a teď
ale ne, jak dříve
jsi svádíval
Sveď
mě jinak
Sveď mě
písní nepoznanou,
vůní z vlasů
načesanou,
řasou v dlani
a dechem na ni,
touhou očí,
co roztančí
všechny noty na mé kůži
Sveď mě láskou
lepší než jen muže k ženě,
ženy k muži
Sveď mě teplem
rtů a přání
a bez poznání
tepla klína
Jsem tak stejná
a tak jiná,
než všechny přede mnou?
…
Veď světlem i tmou
svou láskyplnou paní
Nechce moc,
jen jednu noc
od večeře po snídani
pod teplou dekou
s Tebou…
Ráno, zadíváš se na ni,
jak ve vlasech se za svítání
narodilo Milování