Anotace: ...
Den jako každý jiný …
V barvách zlatých dýní,
červeného listí javoru
koukám nahoru
na draky,
na mraky,
jak letí nad zraky
Hledíc
ptám se po tisící
sama sebe
a taky Tebe,
proč mé srdce nedovede
samo tlouct
Ze všech soust,
co okusilo,
je mu teskno
po Tvé chuti
Nutí, prosí
zpívat
všemu světu,
který netuší,
že spolu přehluší
všechny melodie,
které jak terapie
zní …
Jsme si šití na míru
Ty a Já
v našem vesmíru
Milé a něžné.
05.11.2016 12:44:29 | jitka.svobodova
Děkuji .. To Ty jsi milá, že svůj čas věnuješ čtení mých skládanek. Děkuji Ti
05.11.2016 12:49:33 | Koza