Anotace: ...
Mlha Jí líčí tvář
a v očích se prázdná pole zrcadlí.
I dnes se svítáním
probudil se v Ní
Bezradní milenci
jdoucí si naproti
po kolejnici dní
On Ji, Ona Jeho
ví,
že potkají,
až budou mít vlaky dovolenou
Pak v jedno splynou
navzájem na protest svědomí
Protože jsou si souzeni ...