Anotace: Když se probudím, vím, že žiju
Na Zemi, když slunce paprsky pustí,
nový den přichází a tělo objímá,
noční chmury rychle nás opustí,
teď najít ženu, co v náruči třímá.
Každý den začíná svítáním,
prožít ho s někým a ne sám,
jihnu a ženu se za přáním,
myšlenkou na tebe jsem hnán.
Pro každý nový den je dobré žít,
vždy něčeho krásného donésti může,
s úsměvem na rtu, to musíš pochopit,
v náruči rozkveteš jak voňavá růže.
Každé ráno otevřu oči a vždycky si řeknu, ještě žiju... :)
10.11.2016 19:39:31 | Philogyny1
To jsme na tom úplně stejně. Dobré je,když něco trochu bolí. To si ten život uvědomím o něco víc. :-)
10.11.2016 20:15:32 | banan
Nekonečné krásná. Vůně, naděje. Udělala mi obrovskou radost. ST. :-)))
10.11.2016 08:23:07 | Iva Husárková