Okouzlení
Anotace: ...v očích mých...
Vteřina okouzlení
minuta tiché intimnosti
hodina milování
v čase jež nás hostí
každý den v týdnu
přijmout života šanci
lásku a touhu
dát svému srdci
Přečteno 476x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Fany, Malá mořská víla, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)