Anotace: ...
V okamžiku, kdy utichá večerních ptáků zpěv
odhalím tvou krásu, očima zkouším tě svléct
na temném plátně počítáš nespočet hvězd
jakou cestou mám se k tobě nechat vést?
Smím se nabažit vůně tvých večerních vlasů
necháš mě pocítit zrychlený srdeční tep
z ramen ponecháš klouzat ramínka šatů
jakou cestou mám se k tobě nechat vést?
Vášeň ve vzduchu začíná pohotově stoupat
polibkem na odhalený krk zatají se ti dech
chtěl bych se do tvého zámku tiše vloupat
nechám se oslnivou krásou neuváženě svést...
https://www.youtube.com/watch?v=gHzmWfxNtRs
Je ta je krásná, "ST" ;-)
---
láska jí sama psala
a slova od srdce sama padala.
15.03.2020 23:02:07 | jenommarie
Moc ti děkuji, moc rád reaguji na komentáře k básničkám, které jsem psal již před nějakou dobou a pořád se líbí. :-)
16.03.2020 20:56:18 | Kubíno
Krásná báseň a ta, pro kterou je psána musí být velmi šťastná....poté jste šťastní oba :-)
Opravdu se mi velmi líbí.
15.03.2020 22:57:31 | Jaruška