Anotace: ...oceánská dávná vzpomínka...
♫♫♫
jsou na dně pohárů
zářivé růže
okno z křišťálu
do čisté duše
stačí jen nahlédnout
do hloubky duší
nalézt
co dávno tušíš
na špatné
zapomenout
přichází najednou
pocit
co chmury odnáší
naděje
že stromy rozkvetou
radost tvou
zpět ti přináší