Anotace: Milostné choutky o kterých v trojuhelníkovém bytí můžu jen snít...
Volně, vzdušně, něžně
dotýkati těla tvého.
Já pociťuji choutky dračí,
však ty mi nestačí...
V něžností vzplynutí myšlenkou
na tebe mířenou tvou duší otevřenou, býti?
Však Ty jsi bytosti mířící výš
stoupající ke světlu měsíci.
Všemi hvězdy blahobytem oděny. Cítit tě chci....
Ty v myšlence moji zabrouzdáš do hlavy,
mé líce povyskočí více.
Věřím, že i já tvé srdce rozveselím tisíce.
Nebeské myšlenky at k tobě kráčí a tvé srdce rozvláční..
Jest má báseň pro tebe mířená…