Dárek
Anotace: ...nejen vánoční..
Vánoční čas utkal sítě
na jehličí stromečku
a napsal Miluji Tě
na visačku k dárečkům
vánoční čas utkal sítě
a něhou hubičku
ze silonu jemné nitě
na tvoji nožičku
Přečteno 418x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Fany
Komentáře (2)
Komentujících (2)