Anotace: Tak jsem zpátky na Literu ... :)
Vzpomínky na římse
Už zase padají ledové slzy
perletí kráčím k domovu
a v každé stopě něco mě mrzí
jak skládám slovo ke slovu
A dětské úsměvy sedlají sáňky
v závěji nevinných radostí
když z trouby zavoní marokánky
v mé duši ticho se rozhostí
A těch pár slz ponechám na římse
ať do rána zmrznou jak vzpomínky
já zkrátka každý rok bojím se
že zbyde jen vůně od dýmky
Barborka nekvete, navždy je brzy
sama dál kráčím k domovu
a z nebe snáší se ledové slzy
co chtěla bych, to míti nemohu
Krásná a smutná možná z toho že skončí zrovna u mě mezi oblíbenými
18.12.2016 00:01:23 | klaun