Anotace: Kreslíš mi na rty kopretinu zamrzlou v půlnoční hodině dokud v tvém srdci nespočinu jak bledá kočka na klíně ...
Ledové květy
Kreslíš mi na rty kopretinu
zamrzlou v půlnoční hodině
dokud v tvém srdci nespočinu
jak bledá kočka na klíně
A kolem sněží všechny zimy
kdy tvoje kroky pálil mráz
dokud jsi něžnými fortissimy
vydal se lásce na pospas
V závoji vloček a s vůní kaštanů
zase mi kreslíš po tvářích
když něčí prsty na starém piánu
doprovází náš zimní hřích
Jak malé holoubě ve tvé dlani
krčí se všechna má tajná přání
a kolem sněží a já nemám zdání
zda bude dál a bez přestání