Anotace: ...
a hladina pravila
tichá lesklá a svázaná
budu jen do rána
křísni mi sluneční paprsek
do mého nitra
podívej
nad obzorem svítá
09.01.2017 18:37:54 | střelkyně1
a ledy pukly.. nečekaně
to z hor se valil chladný proud
bral jemné písky
přímo ze tvé dlaně
vyzýval nečekej
zkus se zout
09.01.2017 19:24:35 | poeta
oooooo:-O :-)
poeťáčku:-:-) :-)
Ty jsi se tak zasnil, až jsi došel k tomuto, no tééééda .-D :-)) Hihi.ST.
04.01.2017 14:16:51 | Tvořilka Lenka