Uvolnění
Maškaráda Souznění
Archa Úmluvy
Naplněná Lží
Zatracený ROZUM
Chceš věřit
a doufáš v co?
Krajinu v jitřním oparu
Plesový šat z poměnek
Poslední Popelčin oříšek?
Zoufalství
Daruje křídla
Odhodlání úsměv
Nestůj a leť
Naposled a poprvé!
Přečteno 450x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)