Anotace: ...
Čím to
že mé rty se nechtějí
odtrhnout
když znám Tě
dlouhá léta
a přec krátce tak
že na prstech
mohl bych spočítat
pohledy
jež pálivě hřejí
až mrazí v zádech
a ruce se tisknou
v neodvratný konec...
Stejně jak v pohádkách
zazvoní
našemu nekonečnu
zvonec...