Anotace: O tom, jak moc někdy chceme druhému porozumět ...
Láska z papíru
Za okny mírně poprchává
otáčím v knize tentýž list
na stolku jemně voní káva
nauč mě ve své duši číst
Slova se pletou a bouře sílí
veď moji ruku, tak uč mě číst
už jenom vteřinu, jen pouhou chvíli
a zůstane ze mě bílý list
Velmi krásná ST. :-))
11.03.2017 04:04:27 | Iva Husárková