Anotace: O jaře, o lásce a o stáří...
Stříbro času
Zas jaro se probouzí tisícem vůní
na každém rohu ční jiný květ
zima jen v horách dál tiše trůní
a občas k nám přijde závidět
Možná že chodí s ránem k tobě
postříbřit tvoje zlaté vlasy
možná že čeká tiše v chodbě
nežli tě přijdu láskou spasit
:) ráda nakoukla nejen zima
19.03.2017 17:31:55 | Ragnell
Sekne Ti to a báseň zase překrásná. ST. :-))
19.03.2017 13:20:17 | Iva Husárková