Vzpomínková
Vzpomínám jak jsi tam stála,
v plavkách u té přehrady,
na mě zvesela ses smála,
zvala jsi mě do vody.
Byla jsi tak přitažlivá,
svůdná jako šepot vánku,
a já ti pak ta tři slova,
špitl do copánků.
Přečteno 475x
Tipy 9
Poslední tipující: Jean-Paul Simon, Bludimíra, Cappp, jitka.svobodova
Komentáře (4)
Komentujících (3)