Anotace: Když krása bolí...
Déšť z lásky
Z parků se line sladká vůně
rozvitých květů mandloní
a ptáci kradou tóny struně
když slunce hlavu zakloní
Veselou píseň jaro zpívá
a sype květy do polí
zatímco naše neduživá
láska nám padá, mrholí...