Noční toulky
Anotace: Kouzelné noci a náhodná střetnutí
Byla noc a na obloze plno hvězd,
Před sebou plno směrů i cest.
Kterou si vybereš jen na tobě záleží,
O čas tuhle noc rozhodně neběží.
Síla osudu chtěla,
Aby se dívka s chlapcem setkala.
Ve chvíli, kdy se jejich pohledy střetly,
Již neskrývaly stud,
Nýbrž pocity náklonnosti jim v srdcích kvetly.
Pochválena noci buď.
Přečteno 377x
Tipy 7
Poslední tipující: Jan Urban, Cappp, jitka.svobodova, Iva Husárková, Koralína
Komentáře (1)
Komentujících (1)