Anotace: Bez poskvrny Na křídlech Tlustého komára Usnul jsem Vyčerpán tuze Na křídlech složených Be...
Bez poskvrny
Na křídlech
Tlustého komára
Usnul jsem
Vyčerpán tuze
Na křídlech složených
Bez poskvrny
Na místech určených
Vínko slastně
Chutnal jsem
Douškem dlouhým
Ze džbánů hliněných
Pocitem
Bezstarostným
Vzkřísilo mne
Zvonivé ráno
A komár již
Nevyletěl nikdy
Na křídlech
Bez poskvrny
1986