Anotace: ...
Šeptám ti...
Tvá vlhká ústa
a něha dotyků,
šeptám ti zůstaň…
Proč jsi tam a já tu?
Pod kůží jiskření,
výboje touhy…
Proč náš čas objetí,
nebývá dlouhý?
Proč v očích smějících,
lesknou se slzy?
Pár hodin v měsíci…
Lásko, přijď brzy.
ST na en-tou ... došly mi slova a čtu tu báseň znova a znova ...
s tou básní se dá snad i zemřít ... protože čas smrti tu pomíjí ...
05.09.2017 20:18:19 | VEDz RVAHEs
Tahle mne velice dojala..Je přenádherná.
29.05.2017 13:01:41 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA